donderdag 25 juni 2015

Scheveningen

Afgelopen dinsdag was het zo ver, ik ging samen met mijn zus en mijn ouders naar de musical Billy Elliot. We hoopten dat het lekker zonnig zou zijn, dan konden we 's middags nog even op een terrasje aan het strand zitten. Helaas zat dat er niet in, noemen ze dit nu zomer? Toch nam ik mijn camera mee en maakte ik wat fotootjes. We eindigden de middag bij een koffie tentje, ik nam een heerlijke karamel cappuccino. Coffee is always a good idea. De musical Billy Elliot was erg leuk, het was heel leuk gespeeld door veel dansende kinderen. Het duurde alleen wel een beetje lang vond ik. Ondanks het niet zonnige weer, heb ik toch een leuke dag gehad. Wat vind jij van mijn foto's? Ga jij wel eens naar musicals?
SHARE:

17 opmerkingen

 1. Billy Elliot is leuk! Ik ben naar die musical in Londen geweest! Verder ga ik niet zo vaak naar musicals eigenlijk. Mooie foto's, leuk zo'n dagje Scheveningen :) maar het mag inderdaad wel wat lekkerder weer worden..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga nooit naar musicals maar ik vind je foto's wel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Ik ga komend weekend naar Scheveningen (nog nooit geweest). Hopelijk is het dan wat zonniger.
  Leuk dat je naar de musical bent geweest. Ik ben ook naar enkele musicals geweest, er is er één die ik mij echt nog goed kan herinneren. Dat was Joseph, echt een super leuke musical.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie foto's. Ik ben daar al best wel lang niet meer geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je fotos heel mooi! Ik hou echt van musicals (niet dat ik er heel veel heen ga).
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's heb je gemaakt! Inderdaad balen dat het nog niet zo zomers weer is. :( Gelukkig wordt het volgende week weer mooier weer, yay!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer van het slechte weer! maar toch zijn je foto's heel erg leuk geworden! Zelf ben ik ook naar de musical Billy Elliot, het is inderdaad een leuke maar lange musical!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, wat een mooie foto's heb je gemaakt! En leuk dat je naar die musical geweest bent. Ik ga tegenwoordig niet meer naar veel musicals, terwijl ik het altijd wel leuk vind :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne foto's! Scheveningen is tof. Ik ben zelf nog helemaal nooit naar een musical geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuke foto's ! Lijkt me een fijne omgeving!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Ik ben nog niet heel vaak in m'n leven naar een musical geweest, dus kan niet echt oordelen of ik er van hou of niet. Scheveningen was bij mij laatst minder succesvol #aangevallendoormeeuwen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's! Ik heb Billy Elliot de film gezien, ik ga niet vaak naar musicals eigenlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geweldige foto's en Scheveningen is zo'n gezellig badplaatsje. Zandvoort vind ik ook erg leuk. Hangt echt zo'n leuk sfeertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tof, ik ben dol op Scheveningen! Als ik een muntthee drink met uitzicht op het strand <3! Heerlijk! Zo te zien heb jij ook genoten ondanks het niet zomerse weer. Ik baal er ook van =[! Maar binnenkort schijnt het zomers te worden <3! Dus wie weet krijg je binnenkort weer een nieuwe kans <3!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig