maandag 20 juli 2015

My holiday essentials + off to Spain!

Vandaag is het zover, samen met drie vriendinnen vertrek ik voor 9 dagen naar Salou (Spanje)! Ik kijk er heel erg naar uit, leuke dagjes weg, zwemmen, zonnen (eindelijk een kleurtje krijgen!), uitgaan en natuurlijk de omgeving fotograferen met mijn spiegelreflexcamera. Dan kan ik eindelijk weer schrijven over reizen! Dit is mijn eerste vakantie naar het buitenland met vriendinnen, dus het is stiekem wel een beetje spannend. Ik ben ook erg benieuwd of ik wel alles bij heb.. Het leek mij leuk om wat van mijn holiday essentials te laten zien aan jullie, vooral beauty producten die absoluut niet kunnen missen in mijn koffer. Natuurlijk gaat mijn nieuwe bikini ook mee, ik heb hem van de hunkemöller and I love it! Tijdens mijn vakantie zullen er geen blogposten online komen, maar ik zal af en toe wel proberen om jullie blogs te checken. Gaan jullie ook op vakantie? En wat kan er absoluut niet missen aan beauty producten in jullie koffer? 
SHARE:

14 opmerkingen

 1. Wat een leuke bikini heb je zeg! Hunkemöller heeft echt vaak leuke bikini's. Ik heb er inmiddels alweer twee in mijn bezit, haha. Wat heerlijk dat je naar Spanje gaat zeg, nu krijg ik ook echt heel veel zin in mijn vakantie, ahh! Ik ben super benieuwd naar je foto's en verhalen straks. Ze zullen vast net zo leuk zijn om te lezen als je Amerika verhalen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne essentials, mooie bikini heb je! Veel plezier in Spanje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke bikini en wat leuk dat je met vriendinnen gaat! Ben heel benieuwd naar de foto's die je gaat maken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Snap dat het spannend is! ik ben dit jaar ook voor het eerst geweest, maar aan je spulletjes te zien ben je helemaal ready haha! Heel veel plezier :) (p.s hmm die lipbutter van de bodyshop is heerlijk)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die bikinis is zo ONWIJS cool. Ik wil die echt hebben haha. Heel veel plezier in Spanje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Salou is echt zo'n fijne vakantieplek!
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supergezellig om naar Spanje te gaan met vriendinnen! Have funnn. Leuk om te zien wat er in je koffer gaat (mooie foto's ook, btw!) X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jouw bikini! Ik ben spontaan verliefd geworden. Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie bikini, en een fijne vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke bikini! Veel plezier, ik ben benieuwd naar de foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke bikini! Veel plezier, ik ben benieuwd naar de foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie bikini en ontzettend veel plezier daar! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig