donderdag 16 juli 2015

Outfit

Afgelopen dinsdag had ik een heel leuk dagje gepland. Samen met blogger Demi ging ik een middagje naar Den Bosch om te lunchen, winkeltjes te kijken, koffie te drinken en om outfit foto's te maken! We wonen er allebei dichtbij, dus dat is super handig. Het was natuurlijk wel gek om af te spreken met een andere blogger, omdat je elkaar nog nooit hebt gezien. Gelukkig was het super gezellig en zeker niet ongemakkelijk. We zijn gaan lunchen bij een heel schattig restaurantje genaamd Pink Lemon. Verder hebben we in de stad wat rondgelopen, bij de H&M kocht ik een nieuw shortje, zodat ik die al in mijn koffer kan proppen voor Spanje! Daarna gingen we foto's schieten. Demi maakte zo'n 150 foto's van mij, dus het was nogal lastig uitzoeken welke ik op mijn blog wilde plaatsen. Er zaten ook echt hele ongemakkelijke foto's tussen als er mensen langs liepen enzo, haha! We maakten foto's met mijn camera en mijn geliefde 50mm f/1.8 lens. Ik droeg een top met streepjes, 'because stripes are my favorite' in combinatie met mijn gescheurde jeans, die ik wederom ook veel ste vaak draag. Verder droeg ik mijn zwarte leren jasje, Converse All Stars en wat sieraden. De foto's vind ik erg mooi geworden, dankjewel Demi! Wat vind jij van mijn outfit/de foto's?

top PRIMARK / jacket ONLY / jeans PULL & BEAR / sneakers CONVERSE / bag (from Demi) / watch ORIANDO / bracelet MY JEWELLERY  / necklace PRIMARK
SHARE:

15 opmerkingen

 1. Gave foto's zijn het geworden! Leuke outfit. En oh, wat ziet Den Bosch er toch gezellig uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je ontzettend goed!
  Vind je jasje erg mooi <3
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jullie samen een dagje weggingen, je outfit is heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe outfit zeg! Ik vind je shirt supermooi<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke broek, en het jasje maakt de outfit af! xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaa de foto's zijn heel leuk geworden! Het was echt heel erg gezellig :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke outfit en wat zijn de foto's mooi gelukt! Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke outfit, en de foto's zijn ook echt heel mooi!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super outfit! Ik ben dol op strepen en leren jasjes, dus ik zou hem zelf ook zo dragen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je leren jasje vind ik zo leuk! Ik ben nog opzoek naar een mooie, maar deze is echt super! Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig