zondag 12 juli 2015

Sunlight

Het was alweer even geleden, maar ik ben weer wat bloemen gaan fotograferen in de tuin. We hebben prachtige rozen in bloei staan. Ik vind het geweldig om te spelen met zonlicht op foto's, dat geeft zo'n mooi effect. Fotografie zal altijd iets blijven waar ik mezelf in kan uitleven. Deze keer maakte ik de foto's met mijn 50mm f/1.8 lens, maar mijn 55-300mm lens vind ik ook geweldig voor close-ups. Echt niet te geloven, dat ik volgende week al naar Spanje ga met vriendinnen! Ik kijk er heel erg naar uit, lekker relaxen en veel gezelligheid. Natuurlijk gaat mijn camera (+ 50mm f/1.8 lens) ook mee, ik zou niet meer zonder kunnen. Ik ben wel benieuwd, gaan jullie ook lekker naar de zon? Of hebben jullie anderen leuke zomerplannen? Let me know!

SHARE:

12 opmerkingen

 1. Mooie foto's, bloemen zijn altijd zo leuk!
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's! Bloemen is zoiets waar je foto's van kan blíjven maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke foto's! Zo sfeervol met die bokeh achtergronden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De fotos zijn super grr jaloers, de 50mm lens staat al een tijdje op mijn wishlist! Heel veel plezier in Spanje, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Vooral die eerste is erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Bloemen zijn zo vrolijk, ik word er instant happy van! Veel plezier in Spanje! Lekker weer, heerlijk! Zelf ga ik naar Berlijn, woeei! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie foto's, en wat een super leuke blog heb je! Ik ga je volgen ;-)
  XX Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig