zaterdag 15 augustus 2015

London 1.0

De eerste lading foto's uit Londen! Helaas moet ik veel werken bij mijn vakantiebaantje en maak ik lange dagen waardoor ik dus weinig tijd heb voor het bloggen. Achja, geld verdienen is ook niet verkeerd vind ik! In Londen maakte ik veel foto's. Bijna alleen maar met mijn 50mm f/1.8 lens, omdat ik de vorige keer toen ik in Londen was mijn foto's maakte met mijn standaard kit lens. Dan zouden mijn foto's er precies hetzelfde uitkomen haha. De eerste dag bezochten we Buckingham Palace, zagen we de Big Ben en natuurlijk London Eye. We zijn niet in London Eye geweest, omdat ik er al een keertje in ben geweest. Verder liepen we over Oxford street en gingen we een aantal winkels in. Zoals de Primark en de grootste Lush winkel ter wereld! Het was vooral veel lopen die dag, maar wel erg leuk! Ook al had ik deze bezienswaardigheden al een keertje gezien, het blijft mooi en de stad blijft leuk. Wat vind jij van de foto's die ik maakte in Londen?

SHARE:

15 opmerkingen

 1. Gave foto's heb je gemaakt! De 50 mm lens wil ik ook zó graag hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeej wat een ongelooflijk gave foto's zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe foto's zeg! Londen lijkt me echt een hele leuke stad! Zou er heel graag een keer naartoe willen. Je maakt echt prachtige foto's met de 50 mm lens. Mijn vakantiefoto's heb ik daar ook alleen maar mee gemaakt, haha. Soms was dat wel lastig omdat het meer voor detail is maar de standaard lens vond ik weer saai, haha. Super leuke foto's heb je gemaakt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super mooie foto's heb je gemaakt! Londen is echt een van mijn favoriete steden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van Londen! Wil er graag weer naartoe. Je hebt mooie foto's gemaakt :)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's! Wat hou ik toch van Londen.. Leuk blog heb je! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooi! ik ben er één keertje gweest, maar wil er echt weer naartoe. lov.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! Londen is zo leuk, ik wil er nog een keer heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schitterende foto's! Nu wil ik ook weer naar Londen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's! Ik krijg er weer zin in om er naar toe te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooie foto's! Londen is een van de leukste steden die ik ken :).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg mooie foto's! Leuk dat je de 50mm lens gebruikt hebt
  Ik zou erg graag eens naar Londen gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh londen is zo'n leuke stad! Mooie foto's. <3

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig