maandag 17 augustus 2015

London 2.0

Het tweede deel van de foto's uit Londen! Deze foto's zijn allemaal van de tweede/laatste dag. Op deze dag gingen we naar London Dungeon, wat heel gaaf was! Er waren allemaal kamers waar je kwam met een groep en waar een verhaal werd gedaan, ook waren er wat attracties zoals een vrije val en een bootjesbaan. Het was allemaal heel leuk aangekleed en leuk om geweest te zijn! Verder deden we een rode bus hop on hop off tour en een boottocht. Omdat alles lopend doen te zwaar is, vooral die bustour is heel handig. We stapten uit de bus op Oxford street om nog even wat winkeltjes te kijken, lekker te eten en genieten van Londen in het St. James park. De zon stond laag, dus ik kon leuke foto's maken met het licht. Wat vind jij van de foto's die ik maakte in Londen?

SHARE:

14 opmerkingen

 1. Weer zulke mooie foto's! Ik wil ook naar Londennnnn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie foto's weer! In het Park ben ik nooit geweest maar het ziet er heel mooi uit! En je pasta lijkt mij heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een leuke foto's allemaal!
  Ik heb zo'n heimwee naar Londen als ik dit weer zie.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend mooie foto’s. Nu wil ik weer terug naar London hahaha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een prachtige foto's! k ben er ook onlangs geweest! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw prachtige foto's, nu wil ik alleen maar meer naar London

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, hele mooie foto's Bo! Londen lijkt mij super gaaf! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi, echt typisch Londen. Ik vind die foto met dat klokje dat uitsteekt tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat weer een gave foto's! Ik ben jaloers! Wil zo graag nog een keertje terug naar Londen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. London is fijn! En wat een mooie foto's heb je gemaakt Bo.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh mooie foto's! Ik ben lang geleden een keer in Londen geweest, maar nu wil ik echt weer terug, haha. En zo'n hop on hop off bus vind ik vaak superleuk om te doen! Je ziet zo veel van de stad dan! En inderdaad fijn dat je dan niet alles lopend hoeft te doen, haha :-P

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig