dinsdag 11 augustus 2015

Shoplog London

Gisterenavond vloog ik weer naar huis na een weekendje Londen, ik heb het erg naar mijn zin gehad in deze prachtige stad. Twee jaar geleden bezocht ik Londen met mijn moeder, en ik wilde er zo graag nog een keertje naartoe. So, why not? Je leeft maar één keer toch :). Ik ging dit keer samen met mijn vriendje. Gelukkig vond hij het niet erg dat ik op Oxford street een paar winkels in wilde gaan om te shoppen. We bezochten de winkel Hollister, daar was ik nog nooit geweest en het leek me een leuke winkel. Daar kocht ik twee leuke t-shirts waar ik echt super blij mee ben! Deze ga ik zeker vaak dragen. Bij de Forever21 kocht ik twee kettinkjes, één voor mijn beste vriendin en de andere voor mezelf. Ook gingen we de Primark in, daar kocht ik een basic bordeaux rood t-shirt nieuwe handtas waar ik echt super blij mee ben! Mijn oude tas was namelijk echt toe aan vervanging. Ook ben ik bij de grootste Lush winkel ter wereld geweest, die een tijdje geleden werd geopend op Oxford street. Daar kocht ik de Bubblegum lip scrub. Deze stond al heel lang op mijn wishlist en hier verkochten ze 'm voor 5 pond, dus die nam ik mee! Van mijn overgebleven ponden kocht ik op het vliegveld een souvenir en de welbekende Rosé Gold blush van Sleek, ik vind 'm echt prachtig.. In Londen heb ik ook veel foto's gemaakt, die zullen deze week online komen. Wat vind jij van mijn aankopen uit Londen?


T-shirt - Hollister

 T-shirt - Hollister


 Kettinkjes - Forever21

 T-shirt - Primark


 Tas - Primark

 Bubblegum lip scrub - Lush Blush Rosé Gold - Sleek (Boots)
SHARE:

18 opmerkingen

 1. Oh wauw de blush van slenk ziet er echt prachtig uit! Leuk dat je in Londen bent geweest. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aankopen heb je gedaan in Londen! Het zwart wit gestreepte shirt van Hollister vind ik echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die scrub lijkt mij heel fijn. Mooi die blush van Sleek, leuke aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, wat een leuke aankoopjes! Mooie kettinkjes, zeg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa leuke aankopen. Die shirtjes zijn heel leuk! En ik ben benieuwd hoe de lipscrub bevalt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kledingstukken! Die libscrub van Lush lijkt me ook echt geweldig! Leuk dat je in Londen bent geweest, lov that cityy x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben heel benieuwd wat je van die scrub vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben heel benieuwd wat je van die scrub vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke aankopen! Je shirtjes zijn super:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke aankopen! De hollister shirtjes vind ik vooral erg leuk, love that brand :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke aankoopjes, vooral de blush lijkt mij heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn dat je het naar je zin hebt gehad in Londen, ik ben benieuwd naar de foto's! Je aankopen zijn in elk geval super tof. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke aankoopjes. London is leeeeuk! Die blush is zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat een leuke aankoopjes! Je T-shirt van Hollister vind ik heel tof! De blush van Sleek is prachtig hè, ik gebruik hem veels te weinig! Ik vind de tas die je hebt gekocht bij de Primark ook erg leuk. Lijkt me een fijne tas! Mijn sporttas moet ook vervangen worden en binnenkort ga ik dan ook weer even naar de Primark, yay. Hele leuke shoplog! Zou ook graag een keer naar Londen willen.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig