donderdag 6 augustus 2015

Zoutelande

Afgelopen maandag was het super lekker weer en ging ik samen met mijn ouders en mijn broertje een dagje naar Zoutelande in zeeland. Ik was hier vorig jaar al een keer geweest, de sfeer is zo leuk in zeeland! Mijn camera en 50mm lens gingen ook mee, omdat ik vond dat ik nog zo weinig foto's had gemaakt deze zomer met mijn camera. En spijt kreeg ik niet, want de foto's zijn er mooi uitgekomen vind ik zelf. Het was een heerlijk dagje aan het strand, alhoewel het zeewater een beetje koud was haha! 's Avonds zijn we lekker gaan eten en heb ik de zonsondergang nog even gezien. Vandaag werk ik weer bij mijn vakantiebaantje. Aankomend weekend ben ik vrij, omdat er iets leuks op de planning staat: een weekend Londen! Ik heb er erg veel zin in, wat mooie bezienswaardigheden bezoeken, foto's maken, winkels kijken en natuurlijk genieten van de prachtige stad. Wat staat er op jouw weekend planning? En wat vind jij van de foto's zie ik maakte in zeeland?










SHARE:

11 opmerkingen

 1. Wat een leuke foto's! Ziet er heel tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's! Ziet er echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wat een fijne foto's. Zo'n heerlijk sfeertje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Ziet er gezellig uit daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful:)) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je leuke foto's gemaakt! Er hangt echt een gezellig sfeertje! En die laatste foto is gewoon supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's! Ziet er allemaal goed uit daar

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie foto's. En vooral die laatste vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je maakt echt hele mooie foto's! Lekker zo'n dagje daar heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg mooie foto's :)! Heel veel plezier in Londen!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig