zondag 27 september 2015

Nike Air Max Thea

Vorig weekend heb ik eindelijk een aankoop gedaan die al heel lang op mijn wishlist stond! De zwart witte Nike Air Max thea, het vrouwelijkere model van de Nike Air Max. Vorig jaar wilde ik ze al, maar toen had ik al andere sneakers gekocht. Mijn bordeaux rode Puma Suèdes heb ik echt zovaak gedragen dat ze nu naar 1,5 jaar eigenlijk wel erg versleten zijn. Die heb ik altijd met plezier gedragen! Nu heb ik nieuwe lovers in mijn collectie. Afgelopen week heb ik ze elke dag gedragen, en ze lopen heerlijk! Wel zijn het hele smalle sneakers, dus daar moet ik nog wel een beetje aan wennen. Ze passen ook bijna overal bij en maken je outfit nét wat sportiever, vind ik zelf dan. Ook vind ik ze het leukste staan bij een zwarte jeans of donkere washed effect jeans. Ik ben erg blij met mijn nieuwe sneakers, en kan dan ook wel weer even vooruit. Wat vind jij van mijn nieuwe sneakers?
SHARE:

7 opmerkingen

 1. Ahh, ze zijn echt vet! Ik wil ook nog ontzettend een paar Nike Air Max Thea, had laatst hele mooie gezien! Misschien dat ik ze nog ga aanschaffen binnenkort! Eerst maar mijn kamer veranderen want dat wil ik ook al ontzettend lang, haha. Je foto's zijn trouwens echt heel erg mooi! Heb je ze met je 50 mm lens gemaakt?
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Maris! Ja ik heb de foto's gemaakt met mijn 50mm f/1.8 lens.

   Verwijderen
 2. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik ben normaal nooit zo'n grote fan van sneakers, maar ik vind deze wel erg leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwie <3 Ik vind ze echt heel mooi. Zelf zie ik ook vaak Thea's voorbij komen. Maar dat model kan ik gewoon niet aan. Welke maat ik ook neem, mijn eigen of kleiner, is floep er maar een beetje uit. Dan model past gewoon niet bij mijn voet :( Echt super jammer. Maar jij kan ze gelukkig wel aan en ze zijn prachtig!
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeehh mooi! Ik wil ze ook nog graag hebben <3

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig