zaterdag 12 september 2015

The golden hour

Het is weer weekend! Gisterenavond voordat de zon onderging a.k.a the golden hour maakte ik een paar foto's buiten, want wauw dat was weer veel te lang geleden. Dat zonlicht op de achtergrond geeft zo'n mooi effect vind ik zelf. Stiekem heb ik de foto's wel een beetje bewerkt in het kleurgebruik met Photoshop hoor, haha! Mijn derde week stage zit er alweer op, en ik heb het erg naar mijn zin. Ik werk nu met twee andere stagiaires waar ik goed mee kan opschieten, dus het is erg gezellig. Het autorijden naar mijn stage en naar huis vind ik ook heel leuk om te doen. Het is 40 kilometer vanaf mijn huis, dus het is wel een stukje. Maar dat gaat echt super goed en ik vind het heel leuk om te doen. Een jaartje geleden had ik dat echt niet verwacht, om zo ver alleen te rijden elke dag! Dit weekend heb ik nog niet zoveel plannen, dus als alles meezit ga ik weer eens outfit foto's maken. Ook heb ik wat afgesproken met een vriendin en op zondag ga ik werken bij mijn bijbaantje. Afgelopen week heb ik trouwens de 300 (!) volgers behaald op Bloglovin', super blij mee! Thankyou all! Hebben jullie leuke plannen voor het weekend? En wat vinden jullie van mijn foto's?SHARE:

20 opmerkingen

 1. Hele mooie foto's! Fijn dat de stage je ze goed bevalt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! en gefeliciteerd met de 300 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's. Ik wordt er helemaal rustig van. Gefeliciteerd met je 300 volgers en super fijn dat je stage plek fijn is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt prachtige foto's!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt prachtige foto's, Bo! Heel mooi dit effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's, dat goud op de achtergrond doet 't 'm wel, zo mooi!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's, het licht heeft iets betoverends.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw... echt gewoon PRACHTIG! Zo mooi met de zon en die paarse bloemetjes! The golden hour is echt een perfect voor sprookjesachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw. Echt wat een mooie foto's he! Gaf me een beetje een sprookjes gevoel haha. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's, Bo! Wat fijn dat het rijden naar je werk goed gaat. Ik hou niet van autorijden, maar naar mijn werk vind ik het prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige foto's, ik houd van the golden hour! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat fijn dat je stage zo goed bevalt, en echt gaaf dat je die hele stukken zelf rijdt! Ok√©, je kunt het nu natuurlijk, maar het lijkt me toch wel spannend hoor. Echt knap! Gefeliciteerd trouwens met de 300 volgers. En je hebt weer prachtige foto's gemaakt, wauw ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je foto's zijn echt prachtig!! Golden Hour is zo mooi om te fotograferen en zeker in combinatie met het paars zijn de foto's echt heel erg mooi geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Golden hour is echt mijn favo momentje van de dag!! Prach-tig zijn de foto's ♡

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig