vrijdag 30 oktober 2015

Outfit

Gisteren was ik onverwachts een dagje vrij van mijn stage, dus besloot ik te gaan fotograferen en outfit foto's te gaan maken in het bos. Toch wel een klein beetje herfstvakantie voor mij! Het was echt heerlijk herfstig weer buiten, perfect om foto's te maken dus! Afgelopen weekend was ik nog even de stad in geweest en een nieuwe geruite blouse gekocht. In deze outfit post wil ik 'm graag laten zien aan jullie, ik ben er echt heel erg blij mee! Ook draag ik mijn nieuwe Nike Air Max Thea sneakers, waar ik ook zo blij mee ben, ze lopen echt heerlijk. De outfit die ik draag is niet heel erg kleurrijk, maar zwart wit outfits vind ik altijd fijn en leuk om te dragen. Ik heb trouwens ook een erg leuk weekend op de planning staan. Vanavond heb ik een personeelsuitje en gaan we lekker uiteten, en morgen avond heb ik een verjaardag van twee hele goede vriendinnen van mij. Wat vinden jullie van mijn outfit en foto's? Alvast een fijn weekend! <3flannel, jacket, scarf, jeans ONLY / sneakers NIKE
SHARE:

10 opmerkingen

 1. Wat een onwijs mooie foto's zo in het bos, gaaf gedaan! En wat een leuk stijltje heb jij, staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit en mooie foto's! Prachtig al die herfstkleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Je zwarte kleren steken lekker af tegen de gekleurde blaadjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit! Het bos is altijd zo mooi tijdens de herfst. Heel veel plezier vanavond en morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit zeg! Ik vind je blouse echt tof, staat je goed! Je Nike Air Max Thea's zijn ook erg tof! Staat op mijn wishlist, haha. Ik loop nu alleen maar met mijn Nike's van mijn vriend maar zou graag nog 'nette' schoenen willen voor erbij. Leuke foto's heb je gemaakt! Heerlijk weekend heb je in het vooruitzicht!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's!! En toffe blouse ook, staat je erg goed! :)

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig