woensdag 7 oktober 2015

Polaroid photos

Polaroid foto's vind ik echt super leuk en sfeervol, ze hebben echt iets bijzonders. Zo'n polaroid camera lijkt me leuk om te hebben, maar ik denk dat ik er dan niet veel mee zou doen. Omdat ik een spiegelreflex camera heb met drie lenzen, waar ik dol op ben! Laatst kwam ik op het idee om polaroid foto's te laten afdrukken, dat kon via de site van Hema, Ik heb mijn mooiste/leukste foto's van mijn rondreis door West-Amerika uitgezocht laten afdrukken in een polaroid frame. Mijn idee is om deze foto's aan een touwtje met kleine wasknijpers op te hangen in mijn slaapkamer. Ze zijn echt mooi afgedrukt en ik ben er heel blij mee! Er was een online actie met 20% korting, dus voor deze 20 foto's heb ik nog geen 7 euro voor betaald. Super leuk en goedkoop! Ik kijk nog steeds met een glimlach terug op deze rondreis door Amerika, wat was het gaaf zeg. Niet te geloven dat dit al bijna één jaar geleden is. Al die prachtige plekken die ik heb gezien, onvergetelijk! Natuur, steden, bergen, sneeuw, zon, palmbomen, alles was er! Over een aantal jaar zou ik zeker nog een keertje terug willen, dat is het echt waard. Nu kan ik elke dag naar mijn favoriete foto's van West-Amerika kijken als ik wakker word. Wat vind jij van mijn polaroid foto's?


SHARE:

10 opmerkingen

 1. Reacties
  1. Ik snap trouwens wel dat je niet per se een polaroid camera wilt. Want je maakt gewoon zelf al hele toffe foto''s met je spiegelreflex :)

   Verwijderen
 2. Oh zo heerlijk polaroid foto's! Ik schiet er ook lekker op los.
  En wat zijn ze ook mooi!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind polaroid zo ontzettend tof! Je hebt leuke foto’s gemaakt in Amerika :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof! Wil dit ook graag een keer laten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn echt heel erg tof, super mooie kwaliteit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's en wat ziet de kwaliteit er goed uit! Ik wist helemaal niet dat dit kon bij Hema!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig