maandag 9 november 2015

Amsterdam

Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn moeder naar Amsterdam geweest om de open dag van de Hogeschool van Amsterdam te bezoeken. De opleiding Media, Informatie en Communicatie waar ik naar ben wezen kijken beviel mij wel heel erg goed eigenlijk! Kim was aan het hepen bij de open dag, dus die heb ik ook nog eventjes gesproken. Echt heel erg leuk om haar tegen te komen. Ik vind het wel lastig om een HBO studie te kiezen, maar deze studie lijkt mij wel heel erg leuk en interessant! Alhoewel ik dan wel op kamers zou moeten als ik in Amsterdam zou studeren, omdat ik dichtbij Den Bosch woon. Dat lijkt mij stiekem ook best wel gaaf hoor, maar ook wel spannend! Na de open dag zijn mijn moeder en ik nog eventjes het centrum in geweest. We gingen lunchen bij Bagels & Beans, yes! Dat vind ik zo lekker daar, ik had een bagel met gerookte kip en een bananen smoothie. Daarna gingen we nog de winkelstraten in, maar het was overal best wel druk. Bij de Forever21 wilde ik wel eventjes binnen kijken, en nam ik een gestreepte trui mee. Mijn nieuwe trui zit echt heerlijk, ik ben er echt heel blij mee! 

SHARE:

9 opmerkingen

 1. Amsterdam is zo leuk en gezellig, vind het altijd leuk als ik daar naar toe ga. xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingetjes! Lijkt me ook een hele interessante opleiding, ik heb nog geen idee wat ik wil doen. Maar ik heb nog een jaartje. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je in Amsterdam was! Ik heb dezelfde opleiding gedaan en ben nu sinds maart afgestudeerd! :) Maar ik snap heel goed dat je het lastig vind om de juiste studie te kiezen, want dat is ook erg moeilijk! Ik vind die sjaal erg leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love Amsterdam <3 en leuke dingen gekocht, vooral die trui lovely!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik hou echt van amsterdam, binnen kort toch maar weer eens een dagje naar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je maakt echt mooie foto's! En superleuke dingen heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi die foto's van Amsterdam. En hele leuke aankopen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een prachtige foto heb je gemaakt in Amsterdam! Leuke aankopen heb je gedaan, die trui lijkt mij heerlijk warm!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig