zondag 15 november 2015

Ik ga op reis naar Thailand!

Over één maand is het zo ver, dan ga ik samen met mijn ouders en mijn broertje naar Thailand. Ik ben nog nooit in Azië geweest, dus het is echt super spannend! Ik heb geen idee wat ik moet verwachten van Azië, maar als ik op Pinterest of Instagram kijk naar foto’s en afbeeldingen van Thailand kan ik niet anders dan kwijlen. Het ziet er allemaal heel erg paradijselijk en cultureel uit. Ook ziet het Thaise eten er allemaal erg lekker uit. Tijdens onze vliegreis naar Bangkok hebben wij een tussenstop (+ overnachting) in Dubai, super gaaf! We hebben niet veel tijd om Dubai te verkennen, maar het lijkt mij echt heel gaaf om daar geweest te zijn. Vandaag zal ik even een kort verhaaltje doen over alle plekken die wij gaan bezoeken. Tips zijn altijd welkom! 


Zoals ik al vertelde begint onze reis in Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Daar gaan we 3 dagen zelf de boel verkennen, de grootste lokale vis- en specerijenmarkt en een drijfmarkt bezoeken. Daarna bezoeken we 2 dagen de stad Hua Hin. Deze stad ligt aan een strand van 8km. Wat we daar allemaal gaan doen weet ik nog niet, maar het zal vast een mooie bestemming zijn! Vanuit daar reizen we verder naar Khao Sok, wat een gekke namen allemaal haha! Khao Sok is een groot nationaal park, hier zijn veel dieren te spotten: zoals olifanten. De eerste dag in Khao Sok gaan we al gelijk naar een olifantenkamp, volgens de reisorganisatie moet dit een 'onvergetelijke dag' worden! We mogen de olifanten verzorgen, eten geven, schoon scrubben en wassen. Echt heel gaaf! Olifanten vind ik echt leuke dieren. Daarna gaan we met een kano het Nationale Park verkennen. Dat heb ik echt nog nooit gedaan, kanoën, maar dat lijkt me echt heel erg leuk!


bron - bron              
De volgende bestemming is Krabi, dat klinkt misschien iets meer bekend. Krabi wordt omschreven door de reisorganisatie als: 'Een paradijs op aarde. Gelegen aan de azuurblauwe Andaman Zee, waar kalkstenen rotsformaties omhoog rijzen uit het kraakheldere water, biedt het de ideale omgeving voor uw strandvakantie.' Hier zullen wij ons wel gaan vermaken de laatste dagen, wat lijkt mij het mooi daar zeg! Die eenzame rotsen die uitsteken op het strand, super helder zeewater, snorkelen en elke dag rond de 30/32 graden (wow!). De foto's op het internet van Krabi zijn echt om bij weg te zwijmelen.
Ben jij ooit in Thailand geweest? Het lijkt mij leuk om jouw tips en ervaringen te lezen!
SHARE:

7 opmerkingen

 1. Oh wat tof dat je binnenkort naar thailand gaat! Dat lijkt mij echt zo'n mooie bestemming. Alvast heel veel plezier, en ik ben benieuwd naar alle foto's die je gaat maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn vooruitzicht heb je! Heel tof, ik ben benieuwd naar de foto's. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf, ik ben er nooit geweest, maar het lijkt me erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat coool! Die foto's, zo gaaf! Ik ben er nog nooit geweest, maar hopelijk in de toekomst.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super tof dat je naar Thailand gaat! Zelf ben ik al in Bangkok en Hua Hin geweest, 2 toffe steden! Ben benieuwd om je verhalen op je blog te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er echt zooooo onwijs tof uit! ik wil er ook echt heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, Thailand klinkt veelbelovend! Ik ben erg benieuwd naar de avonturen die je gaat beleven daar!!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig