zaterdag 23 januari 2016

Khao Sok National Park - Thailand

Hier ben ik weer met een nieuw reisverslagje, of nouja meer een overload aan foto's. Vandaag schrijf ik over Khao Sok National Park, waar ik samen met mijn ouders en broertje 3 dagen heb gespendeerd.  Het is een mega groot nationaal park waar je veel kunt doen. Wij zijn hier gaan kanoën, een boottocht wezen maken over het meer, wandelingen van 3 tot 4 uur in de jungle gemaakt, wilde aapjes en hele grote spinnen (!) gespot en heb ik een olifant gewassen. Ja echt, een olifant gewassen! Het was een geweldige ervaring die ik niet snel zal vergeten. We hebben er ook een stukje op mogen rijden, maar dat vond ik wat te toeristisch. Het wassen van deze geweldige beesten vond ik zo leuk! In Khao Sok heb ik lekker veel gefotografeerd met al mijn cameralenzen. Tijdens onze wandeling in de jungle kwamen we wilde aapjes tegen, wat ik echt heel bijzonder vond. Ze kwam super dichtbij mij zitten, dus ik kon er een perfecte foto van schieten met mijn zoomlens! De dagen vlogen voorbij op deze bijzondere bestemming. Wat vind jij van de foto's die ik maakte in Khao Sok National Park?
SHARE:

12 opmerkingen

 1. Wauw wat is het ontzettend mooi daar. Je hebt ook erg mooie foto's gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi! Ik wil ook zo graag eens naar Thailand. Hele leuke foto's! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. iekk die spin haha! maar wat een prachtige foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Super leuk dat je die olifanten mocht wassen, zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waw, wat een mooie foto's die je hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat zien de foto's er gaaf uit! Dit park staat ook op mijn lijstje voor m'n Thailand-trip :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaaf, ik ben nu al jaloers! Hier moet je zeker heengaan :)

   Verwijderen
 7. Wauw, wat ongelooflijk mooi is het daar! Je hebt mooie foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is dat een prachtige omgeving en wat heb je daar mooie foto's gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw.... Prachtige foto's! Alleen die spin is een beetje scary ;) Ik wil ook echt graag nog een keer naar Thailand, elke keer als iemand erover verteld of als ik foto's zie denk ik echt gaan met die banaan!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig