zondag 28 februari 2016

Outfit / little black dress

Happy weekend! Allereest: super bedankt allemaal voor de lieve reacties op mijn vorige blogpost over mijn nieuwe blognaam en domein. Superlief! Dit weekend heb ik niet zoveel gedaan, mijn favoriete serie gekeken (The Vampire Diaries) en een verjaardag gehad. Gisteren besloot ik weer eens outfit foto's te gaan maken, het was alweer een hele tijd geleden. Het zonnetje scheen weer lekker en ik trok mijn nieuwe favoriete outfit aan. In deze outfit post draag ik een zwart jurkje van Vero Moda met een jungle print 'bomberjasje' dat ik vorig weekend scoorde bij The Sting. Mijn nieuwe jasje vind ik zo leuk en zomers, ik ben er nu al helemaal verliefd op! Verder draag ik zwarte laarsjes onder mijn outfit. Eigenlijk draag ik nooit jurkjes, maar nu ik deze little black dress en de perfecte zwarte laarsjes gevonden heb, draag ik steeds minder jeans! Wat vinden jullie van mijn outfit? Dragen jullie vaak jurkjes?
 

dress Vero Moda / jacket The Sting / boots Van Haren / necklace Aliexpress
SHARE:

12 opmerkingen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig