donderdag 31 maart 2016

Lente shoplog

Hoihoi! De afgelopen tijd heb ik weer wat geshopt, het leek mij leuk om mijn aankopen te laten zien aan jullie! Ik had nog een aantal cadeaubonnen van het modebedrijf waar ik stage loop, dus die heb ik afgelopen weekend uitgegeven. Hier kocht ik 2 superleuke items van Maison Scotch en een low ankle jeans van Only. Deze jeans van Only vind ik erg tof en zit precies goed! Over mijn stage gesproken, 11 april is mijn laatste stagedag. Gelukkig hoef ik nog niet weg, want ik heb een baan aangeboden gekregen t/m juni! Hier ben ik super blij mee, want mijn stageperiode van 8 maanden (!) is zo snel gegaan! Een paar weken geleden was ik bij de H&M en hadden ze al hele leuke zomerjurkjes. Het duurt nog lang voordat het zomer is en ik 'm kan dragen, maar dan heb ik alvast een leuk jurkje in mijn kast hangen! Vooral het detail aan de achterkant van het jurkje vind ik zo cute. Bij Hollister in Rotterdam kocht ik in de sale een leuk T-shirtje, omdat ik nog niet genoeg T-shirtjes had (joking), maar ik kon 'm niet laten hangen voor 9 euro! In mijn vorige outfit post konden jullie mijn nieuwe kettinkje al zien met het halve maantje, ik ben er zo verliefd op. Deze bestelde ik via Aliexpress voor 2 euro. Ik ben heel erg blij met al mijn nieuwe items, wat vind jij van mijn lente aankopen? Welk item is jouw favoriet uit deze shoplog?

Sweater MAISON SCOTCH

T-shirt MAISON SCOTCH

Low Ankle Jeans ONLY

Dress H&M

T-shirt HOLLISTER (sale)

 Necklace ALIEXPRESS
SHARE:

11 opmerkingen

 1. Dat truitje is erg tof! Zo'n handige site he, Ali Express. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik ben verliefd op dat kettinkje en je jurkje van H&M vind ik ook geweldig. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spulletjes heb je gekocht! En wat tof dat je bij je stageplaats mag blijven werken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah zo leuk, dat kettinkje (en dat voor 2 euro!) Je andere items zijn ook tof! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke dingen heb je gekocht, mijn zusje heeft dat jurkje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie aankopen zeg. Scotch&Soda heeft zulke leuke kleding. Je nieuwe broek is ook gaaf zeg. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeh, zo veel leuke dingen!! Ik hou echt van het jurkje! (Ik moet binnenkort de stad ook maar weer eens verkennen :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke dingen heb je gekocht. Vooral die trui vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt echt hele toffe items gekocht! En oh, zo fijn dat je een baan aangeboden hebt gekregen! Ik ben superblij voor je! :) Ik vind het T-shirt van Hollister echt tof, die zou ik ook wel willen hebben!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohh wat een leuke dingen! Vooral dat kettinkje vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, made my day!

BLOGGER TEMPLATE MADE BY pipdig